Aller au contenu
Home » Over ons

Over ons

Ons verhaal,

Het begon bij een marathon die ik in 2018 liep, de Rursee marathon. Tijdens deze marathon, om precies te zijn de dag na de race, ontmoette ik iemand die zijn kajak aan het oppompen was. Mooi product. Ik wisselde een paar woorden en noteerde het merk: Advanced Elements.

Een jaar later besloot ik mijn eerste opblaasbare kajak te kopen en ik merkte dat het niet mogelijk is een kajak uit te proberen alvorens hem te kopen; en de meeste dealers zijn van meerdere merken en kennen het product helaas niet perfect.

Als voormalig B2B-fabrieksvertegenwoordiger van 1991 tot 2005, sindsdien in ambtenarij, besloot ik in 2020 contact op te nemen met Advanced Elements en 7 kajaks te kopen die ik in alle richtingen heb getest en gedemonteerd om de betrouwbaarheid en de kwaliteiten van het product te waarborgen. Succesvol.

In februari 2021 heb ik AEDistribution opgericht om dit nieuwe type kajak te verkopen. Inderdaad, Advanced Elements is opgericht door twee uitvinders (Benicia – Californië) die een nieuw type hybride opblaasbare kajak op de markt wilden brengen die de voordelen van opblaasbare en stijve kajak combineert.

Commercieel Beleid

Vanaf het begin hebben wij nooit online verkoop aangeboden op deze website. Ons doel is om onze passie voor ons product te delen, en om samen het beste type kajak voor uw behoeften te vinden (de meeste modellen en accessoires die op deze site staan, zijn testbaar).

Onze prijzen worden zo nauwkeurig mogelijk berekend, rekening houdend met onze 5-sterrenservice: de tijd nemen om naar de klant te luisteren, de tijd nemen om hem te antwoorden – altijd aan zijn tevredenheid denken, tijd met hem doorbrengen wanneer hij zijn kajak uitprobeert… In geen geval willen wij « logistici » worden waarbij onze taak bestaat uit het controleren van de gegevens die de klant in het computersysteem heeft ingevoerd en het afdrukken van een verzendingslabel. Wij geven de voorkeur aan menselijk contact, nog steeds in de 21e eeuw.

Tot slot zijn onze algemene verkoopvoorwaarden eenvoudig en gemakkelijk te lezen.

Veel plezier op het water,

Frédéric