Aller au contenu
Home » Accessoires

Accessoires

Duurzame, draagbare en zeer lichte 4-delige peddel – Adventure Peddel
AE2037 : 69 EUR

Bladmateriaal: Nylon
Materiaal schacht: Aluminiumlegering
Gewicht: 1110 gr
Lengte: 230 cm
Verpakbare Lengte: 63,5 cm
Blad hoek: 60 graden. rechtshanding, linkshanding, klassiek
Afmetingen van het blad: 45,7 × 15,9 cm

4 delen ultra-lichte en extreem stijve, draagbare – Touring Carbon Peddel
AE2035 : 339 EUR

Blad materiaal: carbonfvezel
Materiaal schacht: carbonvezel
Gewicht: 850 gr
Lengte: 230 cm
Verpakbare Lengte: 69,8cm
Blad hoek: 60 graden. rechtshanding, linkshanding, klassiek
Afmetingen van het blad: 48,2 × 15,9 cm

Een duurzame high-flow pomp, perfect voor het snel oppompen van vele soorten lage druk opblaasartikelen en ideaal voor onze Advanced Elements kajaks. Deze pomp wordt geleverd met meerdere adapters voor vele soorten ventielen en omvat de adapter voor het veerventiel van Advanced Elements, die speciaal is ontworpen voor optimale prestaties met het veerventiel van Advanced Elements dat op onze kajaks wordt gebruikt.
De ingebouwde manometer zorgt ervoor dat de pomp elke keer goed wordt opgeblazen!
AE2011 : 49 EUR

Bevestig het optionele Single Conversion Deck om van uw AdvancedFrame® Convertible een gesloten solo kajak te maken in een paar seconden! Het Single Deck heeft een aantal d-ringen met bungee dekveters, gebogen aluminium dekstijlen en een achterste laadluik.
AE2021 : 129 EUR

Bevestig het optionele Double Conversion Deck om van uw AdvancedFrame® Convertible een tandem kajak met gesloten dek te maken in een paar seconden! Het Double Deck heeft d-ringen en een gaasvak voor meer opbergruimte.
AE2022 : 129 EUR

Houd uw benodigdheden bij de hand met de Advanced Elements QuickDraw™ Deck Bag. Ontworpen met verstelbare bevestigingsbanden en d-ringen, is deze dek tas uitgerust met een waterbestendige rits, een interieur roll-top uitneembare voering, en bungee vetersluiting. De QuickDraw’s semi-rigide contourvorm zorgt voor zichtbaarheid bij het pakken van spullen, waardoor het een handige metgezel is als je op het water bent.
AE3501 : 79 EUR

Kenmerken

 • PVC Tarpaulin constructie voor extreme waterbestendigheid en duurzaamheid
 • Waterbestendige rits
 • Uitneembare ultralichte rolvoering aan de binnenkant
 • Semi-rigide contourvorm voor goed zicht aan de binnenkant
 • Verstelbare bevestigingsriemen en d-ringen voor bevestiging aan zowat elke dekconfiguratie

Specificaties

 • Gewicht: 540 gr
 • Materiaal: Dekzak: 500D PVC Tarpaulin / Binnen Roll-Top: 75D Rip-Stop
 • Binnen Roll-Top Capaciteit: 5 liter

Een compacte friction fit voetbeugel ontworpen om extra steun te geven aan de voetbeugel.

Kan worden gebruikt met het AdvancedFrame, AdvancedFrame Sport, AdvancedFrame Convertible (alleen voorstoel), en kinderen kunnen hem gebruiken met de Lagoon1.
AE2012 : 49 EUR

Ontworpen om de grotere golven buiten te houden, en de warmte binnen, op een koude dag. Past op Advanced Elements kajaks : Lagoon1, AFrame Elite, AFExpedition Elite, AFConvertible Elite (niet compatibel met het model AFSport) en AirFusionEVO. AE2007 : 119 EUR

 • Coaming spanning bungee voor een goede pasvorm op uw kajak
 • Verstelbare bretels
 • Snel toegankelijk netzakje
 • Veiligheids reflectoren
 • Materiaal: 150 denier polyester met een polyurethaan laminaat
 • Gelaste naden

As shown in our inflatable standup paddle boards, drop-stitch technology allows us to create high pressure forms that are extremely rigid. Once a drop-stitch floor is placed within the kayak, it creates a hull with chine, which is what enhances the tracking and hull speed. Voor AFrame Convertible model.
AEDS1007 : 389 EUR

Voeg extra antislijtagebescherming toe aan uw AdvancedFrame® opblaasbare vloer met de nieuwe Dura-Floor! De Dura-Floor is een robuuste schuimrubberen vloer ontworpen met Secureloc™ « lipjes » om de Dura-Floor op zijn plaats te houden zodra deze over uw bestaande opblaasbare vloer is geïnstalleerd. Beschikbaar voor Advanced Frame Sport.
AE2043-AF1 : 59 EUR

De Advanced Elements BackBone® is een meerdelige kielbalk die u monteert en installeert onder de opblaasbare vloer in uw kajak, elke keer dat u hem opzet. Zodra u in de kajak zit, drukt uw lichaamsgewicht de BackBone® naar beneden, waardoor een V-vormige romp ontstaat die de tracking en rompsnelheid van de kajak verbetert.
AE2023-AF1 : 119 EUR

Gemakkelijk te gebruiken stationaire scheg voor de Advanced Elements AirFusion Kayak. Eenvoudig te installeren op de kajaks achtereindkap, voer de treklijn en je bent klaar om te gaan. Verbetert het volgen en ontworpen om naar boven te draaien met geïntegreerde treklijn.
AE4002 : 139 EUR