Aller au contenu
Home » Onze algemene verkoopsvoorwaarden

Onze algemene verkoopsvoorwaarden

Zodat alles duidelijk is: onze algemene verkoopsvoorwaarden zonder kleine lettertjes

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die wordt veroorzaakt tijdens het oefenen (of testen) van een van onze kajaks. Wij vestigen uw aandacht op de risico’s die inherent zijn aan deze activiteit. Wees je bewust van je eigen beperkingen. Kajakken moet een plezier blijven.

De prijzen op deze website zijn in EUR (BTW inbegrepen), exclusief leveringskosten (berekend volgens bestemming, gewicht en verzekerde waarde). U dient het totaalbedrag van de aankoop te betalen bij de bestelling, daarna wordt de bestelling zo spoedig mogelijk geleverd door een transporteur.

Verkoop op afstand: herroepingsrecht. Dit recht wordt uitgeoefend binnen 30 kalenderdagen vanaf de dag nadat de klant de goederen fysiek in bezit heeft genomen. Het artikel moet in de originele doos en op kosten van de klant worden teruggestuurd. Het artikel kan worden uitgepakt en opgeblazen in een schone ruimte. In geen geval wordt een buitenshuis gebruikt voorwerp teruggenomen. Een speciale bestelling van een artikel dat niet op deze site is vermeld, wordt beschouwd als vast en definitief, zonder recht op herroeping.

Het product wordt gegarandeerd door Advanced Elements (Registratie). De Belgische wettelijke garantie is twee jaar. Elke vordering en/of betwisting door de klant tegen AEDistribution SRL dient uitsluitend per e-mail te worden ingediend op het adres info@AEkayaks.be, uiterlijk twee maanden na de datum van de gebeurtenis die aanleiding geeft tot de vordering, bij gebreke waarvan de vordering wordt verbeurd. Ons primaire doel is uw tevredenheid, we zullen proberen om een eerlijke oplossing te vinden voor elk van de partijen in overeenstemming met het probleem dat werd waargenomen.

We respecteren uw privacy. Het doel van de verwerking van uw gegevens is de uitvoering van bestellingen, klantenadministratie, informatie over onze producten.

Noch AEDistribution SRL, noch de klant kan verantwoordelijk gesteld worden voor het niet uitvoeren van een opdracht door een geval van overmacht (waaronder transportonderbreking, staking, brand, enz.).

Deze algemene voorwaarden worden beheerst door het Belgisch recht.

AEDistribution SRL info@aekayaks.be KBO BE0763.519.563