Aller au contenu
Home » Acties

+|+ ACTIES +|+

Geen winkelwagentje op deze website. Als u geïnteresseerd bent in een van de modellen die op deze pagina staan, neem aub contact met ons op info@AEkayaks.be. Wij zullen rechtstreeks contact met u opnemen om na te gaan of het gekozen model werkelijk beantwoordt aan het beoogde gebruik. Ons doel : uw tevredenheid – Onze klanten geven ons 5 sterren (Google reviews).
Prijzen geldig zolang de voorraad strekt.

Lagoon1 : 449 EUR => 369 EUR

Een sportieve boot voor iedereen die van het water houdt. Van meren en milde rivieren, tot baaien en riviermondingen, het is een genot om snel op het water te zijn.

AirVolution1 : 1209 EUR => 1099 EUR

Dit unieke model is volledig gebouwd met 12 PSI hoge druk en kan gebruikt worden als kajak of Stand Up Paddle.

Island Voyage II : 619 EUR => 349 EUR

De Advanced Elements Island Voyage™ 2 is een compacte en duurzame recreatieve opblaasbare kajak. Met zijn meerlaagse constructie, meerdere handgrepen, elastische dekveters, hoge rugleuningen, een puntige boeg met een rocker en een volgvin voor betere prestaties, is de Island Voyage™ 2 klaar voor je volgende avontuur.

AF Convertible Elite : 1549 EUR => 1349 EUR

Peddels AE2037 (2 x 69 EUR) : 69 EUR (50 % DISCOUNT)

Ons vlaggenschip, het tandemmodel, biedt u de beste prestaties voor kalm water, meren en estuaria. Dit model is verkrijgbaar in een enkel- of dubbeldeksuitvoering. Elite versie = hoge druk vloer, zitting met lendeverstelling en transport rugzak.